Söker du en redovisningsekonom?

Vi hjälper dig med en redovisningsekonom som har kompetens och erfarenhet

Inom ekonomi är vi specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering av redovisningsekonomer, ekonomiassistenter och löneadministratörer. I vår kandidatdatabas har vi ett stort antal redovisningsekonomer som söker uppdrag och nya utmaningar. Med vårt erbjudande HyrKöp får du en Riskfri Rekrytering, där du kan välja att anställa konsulten när du vill.

Linda Gadd, Rekryteringsspecialist

Mobil: 0720-199 209
Växel: 08-24 90 80
linda.gadd@andaragroup.se

Linda Gadd - VD/Rekryteringsspecialist

Redovisningsekonomer med erfarenhet

För oss är det självklart att konsulten har en gedigen erfarenhet av att arbeta med redovisning. Det är inte bara antalet år som vi lägger stor vikt vid, utan även personlighet och tidigare prestationer. Våra konsulter är med andra ord mycket självgående och kan snabbt sätta sig in i nya organisationer, samtidigt som de besitter spetskompetens inom redovisning.

Konsultuthyrning av Redovisningsekonomer

Vi som jobbar på Andara har lång erfarenhet av att arbeta med bemanning och rekrytering av redovisningskonsulter. Vi har en enkel bemanningsprocess och kan snabbt få fram en redovisningsekonom som passar just er organisation och bransch. För oss är det viktigt att våra förslag på kandidater som vi ger håller hög kvalitet och inte diskriminerar någon utifrån ålder, kön, etnicitet, fysiska förutsättningar, religion, trosuppfattning eller sexuell läggning.

Rollbeskrivning Redovisningsekonom

Som Redovisningsekonom krävs noggrannhet, att man är välorganiserad och kan se helheten i hela redovisningsprocessen. En Redovisningsekonom måste ha breda och djupa kunskaper i redovisning och lagstiftning för att företagsledningen ska få rätt information om den ekonomiska ställningen och kunna fatta korrekta beslut i ekonomiska frågor.

Redovisningsekonomer i Stockholm

På Andara erbjuder vi främst företag och organisationer i Stockholmsområdet tjänster inom konsultuthyrning och rekrytering.

Vi hjälper er med konsultuthyrning och rekrytering
Låt oss höras och prata mer!
kontakta oss
Andara Konsultuthyrning & Rekrytering
© ANDARA GROUP AB 2021
INTEGRITETSPOLICY