Söker du en HR-specialist?

Vi hyr ut HR-specialister med erfarenhet och kompetens

Vi är specialiserade på konsultuthyrning inom HR- och löneadministration, marknad och order/logistik. Söker du en HR-specialist med erfarenhet?  I vår kandidatdatabas har vi ett stort antal HR-specialister som söker uppdrag och nya utmaningar. Med vårt erbjudande HyrKöp får du en Riskfri Rekrytering, där du kan välja att anställa konsulten när och om du vill. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med rätt matchning.

Claudia Klingsell
Rekryteringsspecialist
Mobil: 076-800 70 01
E-post: claudia.klingsell@andaragroup.se

Claudia Klingsell, Rekryteringsspecialist

Kontakta oss

Fält markerade med asterix (*) är obligatoriska.
Din förfrågan är skickad! Vi återkommer inom kort. Ha en bra dag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Därför ska du välja oss när du söker en kompetent HR-specialist

För oss är det självklart att konsulten har en gedigen erfarenhet inom sitt kompetensområde. Det är inte bara antalet år som vi lägger stor vikt vid, utan även personlighet och tidigare prestationer. Våra konsulter är med andra ord mycket självgående och kan snabbt sätta sig in i nya organisationer, samtidigt som de besitter spetskompetens inom redovisning.

Konsultansvarig som hjälper dig hela vägen

Du får en dedikerad konsultansvarig som ser till att konsulten och ni får en bra start och ett bra samarbete.

Konsultansvarig hjälper till med onboarding, och stämmer löpande av med er för att säkerställa att alla parter är nöjda. Det ger dig möjlighet att i lugn och ro fatta beslut om rekrytering när det passar er.

Konsultuthyrning och rekrytering

Vi som jobbar på Andara har lång erfarenhet av att arbeta med bemanning och rekrytering av HR-specialister. Vi har en enkel rekryteringsprocess och kan snabbt få fram en HR-specialist som passar just er organisation och bransch. För oss är det viktigt att våra förslag på kandidater som vi ger håller hög kvalitet och inte diskriminerar någon utifrån ålder, kön, etnicitet, fysiska förutsättningar, religion, trosuppfattning eller sexuell läggning.

Våra HR-specialister har det som krävs

Som HR-specialist krävs stor social kompetens, att man är engagerad och är en god människokännare. En HR-specialist måste ha breda och djupa kunskaper i anställningsvillkor och lagstiftning för att kunna ta korrekta beslut i personalfrågor.

HyrKöp - ett tryggare sätt att rekrytera

Med HyrKöp får du en riskfri rekrytering där vi tar ansvar för anställningen. Om samarbetet mellan er och konsulten fungerar bra, kan ni sedan välja att anställa när ni vill. Under hela uppdragsperioden ansvarar vi för konsulten och allt som rör anställningen.

Vi finns i Stockholm

På Andara erbjuder vi främst företag och organisationer i Stockholmsområdet tjänster inom konsultuthyrning och rekrytering.

Andara Konsultuthyrning & Rekrytering
© ANDARA GROUP AB 2021
INTEGRITETSPOLICY