ANDARA CARE

Bemanning inom vård och omsorg

– för tillfälliga behov.

Vi hyr ut och rekryterar personal inom vård och omsorg

Vi är ett auktoriserat kompetensföretag i Stockholm med tjänster inom rekrytering och konsultuthyrning. Vi på Andara har lång erfarenhet och vill gärna bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Hos oss får du snabb och personlig service inom konsultuthyrning och rekrytering.

Välkommen att kontakta mig!
Lilian Norin, Rekryteringsspecialist

Växel: 08-24 90 80
lilian.norin@andaragroup.se

Bemanning inom vården

Våra konsulter är kompetenta och erfarna

Våra konsulter inom vården är välutbildade, engagerade och pålitliga med djupa kunskaper. Vi hjälper dig med rätt person på rätt plats inom 5 arbetsdagar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har självklart kollektivavtal och relevanta försäkringar för våra medarbetare.

  • Läkare
  • Sjuksköterskor
  • Läkarsekreterare
  • Psykologer
Välkommen att kontakta oss
Din förfrågan är skickad! Vi återkommer inom kort. Ha en bra dag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

När du skickar ditt meddelande godkänner du hur vi hanterar personuppgifter.

Vi är personliga

Oavsett om du är kund, jobbsökare eller medarbetare ser vi individen och har tid att lyssna. Vi värdesätter en närvaro ute hos våra uppdragsgivare och medarbetare, och vi vet att de gör detsamma. Det här är en av de främsta anledningarna till vår framgång.

Vi är engagerade

Vi är lika engagerade oavsett om det gäller våra medarbetare, kunder eller kandidater. Utmaningar där vår expertis och erfarenhet kan användas till att skapa långsiktiga relationer är något som driver oss. Vi är inte nöjda förrän du nått framgång

Vi är professionella

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag vilket bland annat innebär att vi har kollektivavtal. Med väl utarbetade processer inom rekrytering och bemanning kan vi alltid garantera ett professionellt bemötande och utfört arbete.

Vi är serviceinriktade

Vi är lättillgängliga och har ett flexibelt arbetssätt där vi skräddarsyr våra lösningar utifrån dig och dina önskemål. Det viktigaste för oss är att din upplevelse av oss ska vara positiv och att du ska känna att du valt rätt bemannings- och rekryteringsföretag.

Andara Konsultuthyrning & Rekrytering
© ANDARA GROUP AB 2022
INTEGRITETSPOLICY