Andara Care
Konsultuthyrning inom vården

Söker du personal inom vården?

Vi hyr ut och rekryterar personal inom vård och omsorg

Vi är ett auktoriserat kompetensföretag i Stockholm med tjänster inom rekrytering och konsultuthyrning. Vi på Andara har lång erfarenhet och vill gärna bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Hos oss får du snabb och personlig service inom konsultuthyrning och rekrytering.

– Claudia Klingsell, Rekryteringsspecialist

Vi hur ut konsulter inom:

  • Läkare
  • Sköterskor
  • Läkarsekreterare
  • Psykologer
Claudia Klingsell, Rekryteringsspecialist

Behöver du hyra personal eller hjälp med rekrytering?
Ring oss på telefon 08-24 90 80

Därför ska du välja oss!

Vi är personliga

Oavsett om du är kund, jobbsökare eller medarbetare ser vi individen och har tid att lyssna. Vi värdesätter en närvaro ute hos våra uppdragsgivare och medarbetare, och vi vet att de gör detsamma. Det här är en av de främsta anledningarna till vår framgång.

Vi är engagerade

Vi är lika engagerade oavsett om det gäller våra medarbetare, kunder eller kandidater. Utmaningar där vår expertis och erfarenhet kan användas till att skapa långsiktiga relationer är något som driver oss. Vi är inte nöjda förrän du nått framgång

Vi är professionella

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag vilket bland annat innebär att vi har kollektivavtal. Med väl utarbetade processer inom rekrytering och bemanning kan vi alltid garantera ett professionellt bemötande och utfört arbete.

Vi är serviceinriktade

Vi är lättillgängliga och har ett flexibelt arbetssätt där vi skräddarsyr våra lösningar utifrån dig och dina önskemål. Det viktigaste för oss är att din upplevelse av oss ska vara positiv och att du ska känna att du valt rätt bemannings- och rekryteringsföretag.

Välkommen att kontakta oss!

När du skickar in ditt meddelande godkänner du hur vi hanterar personuppgifter.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer till dig inom kort.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi är ett rekommenderat kompetensföretag inom bemanning och rekrytering

Rekryti Förmedling är en oberoende branschförmedling för företag inom personalrelaterade uppdrag och tjänster. Rekryti samlar och utvärderar företag inom rekrytering, bemanning och omställning. Här finns omdömen och ranking över kund- och kadidatutlåtanden samt ett register över rekryterings- och bemanningsföretagens upptagningsområde och inriktning. Rekryti samlar arbetsmarknadens aktörer för personrelaterade tjänster, uppdrag och produkter för att beställare ska få en överblick över möjligheter och utbud.

Certifierad och rekommenderad  av Rekryti
Vi hjälper er med konsultuthyrning och rekrytering
Låt oss höras och prata mer!
kontakta oss
Andara Konsultuthyrning & Rekrytering
© ANDARA GROUP AB 2021
INTEGRITETSPOLICY