Andara teacher

Bemanning inom skolan

Vi hyr ut lärare och skolpersonal för vikariat och rekrytering

Vi är ett auktoriserat kompetensföretag i Stockholm med tjänster inom rekrytering och konsultuthyrning. Vi på Andara har lång erfarenhet och vill gärna bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Hos oss får du snabb och personlig service inom konsultuthyrning och rekrytering.

Välkommen att kontakta mig!
Lilian Norin, Rekryteringsspecialist

Växel: 08-24 90 80
lilian.norin@andaragroup.se

Kontakta oss

Fält markerade med asterix (*) är obligatoriska.
Din förfrågan är skickad! Vi återkommer inom kort. Ha en bra dag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi är personliga

Oavsett om du är kund, jobbsökare eller medarbetare ser vi individen och har tid att lyssna. Vi värdesätter en närvaro ute hos våra uppdragsgivare och medarbetare, och vi vet att de gör detsamma. Det här är en av de främsta anledningarna till vår framgång.

Vi är engagerade

Vi är lika engagerade oavsett om det gäller våra medarbetare, kunder eller kandidater. Utmaningar där vår expertis och erfarenhet kan användas till att skapa långsiktiga relationer är något som driver oss. Vi är inte nöjda förrän du nått framgång

Vi är professionella

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag vilket bland annat innebär att vi har kollektivavtal. Med väl utarbetade processer inom rekrytering och bemanning kan vi alltid garantera ett professionellt bemötande och utfört arbete.

Vi är serviceinriktade

Vi är lättillgängliga och har ett flexibelt arbetssätt där vi skräddarsyr våra lösningar utifrån dig och dina önskemål. Det viktigaste för oss är att din upplevelse av oss ska vara positiv och att du ska känna att du valt rätt bemannings- och rekryteringsföretag.

Andara Konsultuthyrning & Rekrytering
© ANDARA GROUP AB 2021
INTEGRITETSPOLICY