Konsultuppdrag

Omväxlande arbetsuppgifter, träffa och arbeta med olika människor

Omväxlande arbetsuppgifter, träffa och arbeta med olika människor

Som konsult på Andara Group är du anställd av oss men du har din arbetsplats hos något av våra kundföretag

  • Vill du ha omväxlande arbetsuppgifter, pröva på olika branscher, träffa och arbeta med olika människor?
  • Vill du ha en arbetsgivare som tar tillvara din kompetens och dina talanger?
  • Vill du bidra till våra kunders tillväxt och lönsamhet genom dina kunskaper och erfarenheter?
  • Vill du bli en stjärna?

Då tror vi att du kommer att gilla att jobbet som konsult på Andara Group.

Som konsult på Andara Group är du anställd av oss men du har din arbetsplats hos något av våra kundföretag. Uppdragen kan vara kortare eller längre och styrs av våra kunders behov och av dina önskemål. Vårt jobb är att se till att du och våra kunder trivs med varandra. Att jobba som konsult ger en unik möjlighet att bygga ditt CV med erfarenhet och kompetens samtidigt som du bidrar till våra kunders verksamhet. Att jobba som konsult på Andara Group kan vara vägen till ditt nästa drömjobb.

Du kan välja mellan att arbeta heltid, deltid eller extra som timanställd. Vi på Andara Group har valt att specialisera oss på kvalificerade tjänster inom Administration, Ekonomi, HR/Lön, Bank/Finans och Sälj/Marknad. Vi har en storlek som ger oss tid för personligt engagemang i varje medarbetare. Din konsultchef ansvarar för att din kompetens tillvaratas på bästa sätt hos våra kunder och håller tät kontakt med dig när du är ute på uppdrag. Det är en person som engagerar sig i din karriär och som genom uppföljnings- och utvecklingssamtal bidrar till din utveckling. Att vi följer bemanningsbranschens villkor är förstås självklart. Dessutom ordnar vi trevliga och givande konsultträffar där du kan träffa andra Andara Group konsulter och utbyta erfarenheter. Ibland har vi intressanta föreläsare, ibland är det fest, hos oss händer det alltid något nytt och spännande.

Vi hoppas att vi gjort dig nyfiken på att jobba hos oss. Börja med att registrera dig i vår cv-databas. Du kan självklart också skicka in en spontanansökan eller ringa till oss direkt på 08-24 90 80.

Välkommen som konsult på Andara Group!