Rekrytering

Matcha dina kunskaper och personlighet med rätt kund

Rekrytering

Matcha dina kunskaper och personlighet med rätt kund

Att leta sitt drömjobb tar tid och kraft. Vad som är ett drömjobb är personligt för var och en.

Låt oss på Andara Group förenkla ditt sökande genom att matcha dina kunskaper och personlighet med rätt kund. Varje dag lägger vi ut nya och intressanta jobb på vår webb. Kanske hittar du ditt nästa drömjobb här.

Vår rekryteringsprocess

När vi får in ett rekryteringsuppdrag lägger vi ut en jobbannons på vår webb. Vi börjar alltid med att söka bland de kandidater som lagt in sin CV i vår databas. Om din CV matchar profilen så kontaktar vi dig för en kortare intervju på telefon. Syftet är att stämma av om vi har uppfattat din ansökan rätt och om du verkar lämplig för jobbet. Om du och vi tycker det stämmer så långt bokar vi in dig på en personlig intervju hos oss. Under intervjun presenterar vi företaget och jobbet det gäller och genomför en grundlig intervju med dig om dina kunskaper, erfarenheter och personlighet. Om allt stämmer så långt är det dags för dig att träffa vår uppdragsgivare för en intervju hos kundföretaget. Du får personlig feedback av vår rekryterare och tips om vilka frågor du bör förbereda dig på . Innan du träffar kundföretaget har vi också kontaktat dina referenspersoner och stämmer av med dem hur du fungerat på tidigare abetsplatser. Under hela rekryteringsprocessen håller vi löpande kontakt md dig så att du vet hur långt vi har kommit och om du fortfarande är aktuell för tjänsten. Blir det du som får jobbet så kontaktar vid dig efter en tid på det nya stället för att höra hur det har gått och hur du trivs.

​Vår målsättning är att genom noggranna samtal med både dig och kundföretaget försäkra oss om att båda parter blir 100% nöjda.