/* Upsales tracking code */

Extrajobb

Är du student och söker extrajobb inom ekonomi, HR, sälj & marknad, order & logistik, butik, lager och kommunikation m fl yrkesområden?  Då har du kommit rätt!

Extrajobb

Vad roligt att du är intresserad av ett extrajobb! Som du kanske vet är fördelarna med ett deltidsjobb vid sidan av studierna många. Du får in foten hos attraktiva arbetsgivare, bygger ditt CV, utökar ditt professionella nätverk, och får ett härligt tillskott i plånboken. Dessutom kan ett extrajobb vara vägen till ett sommarjobb eller ett heltidsjobb efter studierna.

Extrajobb som blir till sommarjobb

Ett tips är att se extrajobbet som en möjlighet att tidigt säkra sommarjobbet! Du som student får värdefull erfarenhet som kan hjälpa dig i framtiden och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du är klar med din utbildning.

Går det att jobba och studera samtidigt?

Ett extrajobb kan innebära allt från några timmars arbetstid i månaden till 25 timmar i veckan. Omfattningen på student- och extrajobb är alltså väldigt olika, men gemensamt är att de ofta är flexibla eftersom arbetsgivaren vet att studierna är din primära sysselsättning. Det innebär att du många gånger kan påverka när, och ibland också var du utför arbetet. Håll en öppen dialog om arbetstider redan under rekryteringsprocessen men också på plats på arbetsplatsen. Ta reda på vad som förväntas av dig och var tydlig med hur mycket du tror att du kommer kunna jobba.

Vi på Andara Group är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag vilket innebär en trygghet för dig i och med att vi har kollektivavtal och försäkringar för dig som extrajobbar.

Extrajobb som kan leda till heltidsjobb

Genom att jobba extra bygger du inte bara ditt CV, du bygger också ett större professionellt kontaktnät. Många av våra konsulter börjar med just ett deltidsjobb vid sidan av studierna.

Hur kan vi hjälpa dig?