/* Upsales tracking code */

Hos oss får du snabb service och personligt bemötande

Välkommen att kontakta oss på telefon 08-24 90 80
Besöksadress: Andara Group AB, c/o Convendum, Drottninggatan 29, 111 51 Stockholm

Linda

Linda Gadd
VD | Marknadschef
0720-199 209
linda.gadd@andaragroup.se

Linda är civilekonom med magisterexamen från ekonomiprogrammet på Stockholms universitet.

Linda har 20 års erfarenhet från ledarskap och personalledning inom operations, kundtjänst, sälj och marknad i telekombranschen och i bemannings- och rekryteringsbranschen. Delägare i Andara Group tillsammans med Lilian och Svante.

Lilian

Lilian Norin
Kundansvarig
0708 – 571 151
lilian.norin@andaragroup.se

Lilian är en erfaren ledare med 40 års erfarenhet som företagsledare och VD inom bemanningsbranschen. Lilian är delägare i Andara Group tillsammans med Linda och Svante.

Lilian har arbetat i breda roller med affärsutveckling, uppstart av verksamheter och varit VD för ett noterat bemanningsföretag. Lilian har startat regionkontor och arbetat med personalledning, rekrytering och coachning. Lilians roll idag är främst att arbeta med kundrelationer och som senior rekryterare. 

Sofie

Sofie Jansson
Rekryterare (Föräldraledig)
Rekryterare
0707-613 305
sofie.jansson@andaragroup.se

Sofie har en Bachelor’s degree i Psykologi från University of California, Berkeley och10 års erfarenhet av rekrytering och employer branding från bland annat Universum och Accenture. 

Som tidigare konsult för globala organisationer har Sofie rekryterat allt från nyutexaminerade till specialister och chefer i vitt skilda branscher.  

Svante

Ellen Ploman-Wolinder
Rekryterare
073-958 40 62
ellen.ploman-wolinder@andaragroup.se

Ellen är utbildad på Sälj & Marknadshögskolan och har 6 års erfarenhet av rekrytering och konsultuthyrning. Hon har även en bakgrund från personalledning och har arbetat inom mediebranschen i mer än 18 år.

Ellen har stor vana att rekrytera och bemanna roller bland annat inom sälj, marknad, media, administration och analys. Hon har även erfarenhet av att bygga upp nätverk av kandidater och konsulter.

Ellinore

Ellinore Pereira
Konsultchef
073-7290361
ellinore.pereira@andaragroup.se

Ellinore har 13 års erfarenhet av B2B försäljning, service och employer branding samt 6 års erfarenhet av rekrytering och personalansvar. 

Ellinore har god erfarenhet som rekryterande konsultchef där hon har personalansvar för de konsulter vi har ute hos våra kunder samt kundansvar och driver de rekryteringsprocesser hon ansvarar för.

Ellinore är utbildad inom kompetensbaserad rekrytering och har rekryterat högt och lågt inom olika branscher. Ellinore har också 1,5 års erfarenhet av att driva eget företag.

Svante

Svante Norin
Marknad
0708-571152
svante.norin@andaragroup.se

Många års erfarenhet bemanningsbranschen och startade Kontorsjouren tidigt på 80-talet som drygt 20 år senare såldes till Adecco. 

Svante arbetar främst idag med Andaras marknadsföring och är ordförande i bolagets styrelse. Svante har många års erfarenhet av ledarskapsfrågor och att rekrytera chefer och specialister. Delägare i Andara Group tillsammans med Linda och Lilian.

Andara Group finns över hela Sverige!

Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar konsult- och rekryteringsuppdrag i hela landet. Utöver huvudkontoret i Stockholm hittar du oss i Göteborg och Malmö.

Hur kan vi hjälpa dig?