/* Upsales tracking code */ /* Cookieconsent */

Studenter att hyra

Hyr eller rekrytera studenter inom ekonomi, HR, order & logistik, sälj & marknad och kommunikation, butik, lager m fl yrkesområden.

Sommarbemanning med studenter kan vara en fantastisk lösning för många företag och organisationer!

  • Studenterna är ofta sugna på att arbeta och villiga att lära sig och deras flexibilitet kan göra dem till ett mycket värdefullt tillskott till arbetsstyrkan.
  • Flexibilitet - De är oftast tillgängliga och villiga att arbeta flexibla arbetstider under sommaren och andra perioder då det kan finnas behov av extra personal.
  • Nya idéer - Studenter har ofta färska idéer och perspektiv på olika frågor, och kan bidra med nya insikter och lösningar till företagets problem.
  • Potential för långsiktig rekrytering - Om företaget är nöjt med sommarvikariernas och studenternas prestationer kan de överväga att anställa dem permanent efter avslutad utbildning eller sommarperiod.
  • Ökad produktivitet - Sommarvikarier och studenter kan hjälpa till att minska arbetsbördan för befintliga anställda, vilket kan öka produktiviteten och minska stressen på arbetsplatsen.

Vi hjälper dig hitta studenter

Att hyra studenter för extrajobb kan vara en smart lösning för företag som vill spara både tid och pengar. Studenter kan erbjuda en mängd olika kompetenser och erfarenheter som är värdefulla för företaget, samtidigt som de kan utföra arbetsuppgifter till en förmånlig kostnad. Hyr man studenter kan man dessutom ofta få tillgång till nya idéer och perspektiv som kan hjälpa företaget att utvecklas och förbättras på olika sätt. Genom att hyra studenter bidrar man också till att stärka deras yrkesmässiga och personliga utveckling, vilket gör det till en vinn-vinn-situation för både företaget och studenterna.

Hitta rätt student

Vi vet precis hur det är att hitta den där stjärnan som kanske inte har en ryggsäck full med erfarenhet, men som väger upp det med driv, engagemang och en vilja att lära.
Att hitta rätt student, nyexaminerad akademiker eller talang i början av sin karriär är en investering. Kontakta oss så hjälper vi dig att säkra framtidens kompetens!

Andara Group hjälper dig att hitta rätt studenter!

Hyr eller rekrytera studenter inom ekonomi, order & logistik, butik, lager, sälj & marknad, HR och kommunikation m fl yrkesområden. Vi hjälper dig med en eller flera studenter eller med extrajobbare och andra flexibla upplägg. Välkommen att kontakta oss på Andara Student!