/* Upsales tracking code */ /* Cookieconsent */

Andara Excecutive

VÄLKOMMEN TILL ANDARA EXECUTIVE!

Vi hittar rätt chef, ledare eller nyckel-medarbetare till din organisation.

Andara Executive arbetar med att hjälpa våra kunder att hitta rätt chefer, ledare och nyckelmedarbetare. Genom vårt engagerade kandidatnätverk och konsultativa arbetssätt hittar vi snabbt rätt person till rätt plats. VD, CFO, COO, marknadschefer, personalchefer, HR-chefer, controllers och  försäljningschefer är några av befattningarna vi kan hjälpa dig med. Oavsett om du behöver hyra eller rekrytera.

Jag hjälper dig med chefsrekryteringar

Chefsrekryteringar

Ibland kan den bästa lösningen vara ett rekrytera en chef, en ledare eller specialist. Och ibland kan en Interimslösning vara den bästa, dvs att hyra in en kompetent kraft för en period. Genom att klicka på knapparna nedan kan du läsa mer om Chefsrekrytering och Interim Management som båda ingår i Andara Executive.

Söker du efter en toppchef eller en ledare för ditt företag? Behöver du hjälp med chefsrekrytering eller chefsrekrytering? Då har du kommit till rätt plats! Vi är experter på att hitta rätt chef och ledare för din organisation, oavsett om det handlar om en vd, CFO eller CMO.

Vår chefsrekryteringsprocess är noggrant utformad för att möta dina behov och förväntningar. Vi tar hänsyn till både de hårda och mjuka kompetenserna som krävs för att vara en framgångsrik chef och ledare. Genom att förstå din företagskultur och arbetsmiljö kan vi identifiera kandidater som inte bara är kompetenta, utan också passar in i din organisation.

Vi vet att en chef och ledare spelar en avgörande roll för framgången för ett företag. Därför förstår vi vikten av att hitta rätt person för jobbet. Med vårt dedikerade team av erfarna rekryterare och användning av moderna rekryteringsmetoder kan vi säkerställa att vi matchar din organisation med de bästa kandidaterna på marknaden.

Så oavsett om du behöver en chef, en ledare eller en chef och ledare i ett, är vår chefrekryteringsprocess skräddarsydd för att ge dig de bästa resultaten. Kontakta oss idag för att diskutera din chefsrekryteringsbehov och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta chefen och ledaren för ditt företag.

Välkommen att kontakta mig

Jag som ansvarar för Andara Executive över hela Sverige heter Sofie Jansson och har lång och gedigen erfarenhet av att hitta marknadens mest kvalificerade kandidater. Du är alltid varmt välkommen att kontakta mig om/när du har behov av  att hyra eller rekrytera chefer, ledare eller specialister.

Sekretess och strikt konfidentiell behandling

Andara Executive garanterar alltid högsta sekretess och strikt konfidentiell behandling gentemot alla kunder och kandidater.

Du når mig på
mobil 070-761 33 05,
växel 08-24 90 80
eller mejl sofie.jansson@andaragroup.se

Exempel på chefsrekryteringar

 • CEO
 • CFO
 • Chefsjurist
 • Chief Risk Officer
 • CIO
 • Head of Business Control
 • COO
 • Head of M&A
 • Marknadschef
 • Kommunikationschef
 • Informationssäkerhetschef
 • HR-chef
 • Försäljningschefer
Mer om ChefsrekryteringMer om Interim-Management

Boka möte direkt!

Vill du veta mer om våra tjänster inom rekrytering, bemanning och interim? Via vår self service kan du enkelt boka ett möte – fysiskt eller digitalt – direkt. Du når oss även på  08-24 90 80. Vi ser fram emot att höra från dig!

Boka Möte Här!