Om oss

Vi jobbar med rekrytering och konsultuthyrning

Våra affärsområden

Rekrytering

Rekrytering

Rekrytering av personal på alla nivåer inom ekonomi, administration, marknad, skola och vården. I rekryteringsprocessen hjälper vi dig från ax till limpa med att få fram rätt kandidater.

Konsultuthyrning-bemanning

Konsultuthyrning

Vi har en stor kandidatbas och hyr ut personal främst inom ekonomi och administration. Hyr in personal av oss på både lång eller kort period. Vi tar fullt ansvar och ni anställer när och om ni vill.

Jobbcoachning

Personalomställning

Står ni inför förändringar i organisationen? Kanske varsel och uppsägningar? Vi hjälper företag med råd och stöd i processen, jobbcoachning och att hitta nya jobb till varslad personal.

Vi är flexibla och anpassar oss efter dina önskemål

Rekrytering bygger på erfarenhet, metodik, kunskap och en förmåga att sätta sig in i den miljö där den blivande anställde ska arbeta. Vår målsättning är att alla kandidater får en bra upplevelse av kundföretaget och hela rekryteringsprocessen. Vår styrka är att vi är flexibla och anpassar oss efter våra kunders önskemål, oberoende om kunden är i behov av rekrytering eller konsultuthyrning. Merparten av våra uppdrag är inom ekonomisektorn, men vi tillsätter även många jobb inom HR, lön, marknad, administration med flera.

– Linda Gadd, VD och Rekryteringsspecialist

Linda Gadd - VD/Rekryteringsspecialist

Viktigt för oss på Andara!

På Andara Rekrytering anser vi att människor med olika erfarenheter, kompetens och bakgrund är en avgörande faktor för våra kunders framgång. Vi arbetar aktivt med att skapa ett inkluderande arbetsklimat där alla kan bidra med sin fulla potential.

– Claudia Klingsell, Rekryteringsspecialist

Läs mer
Claudia Klingsell, Rekryteringsspecialist

Några av våra kunder

Rekommenderat kompetensföretag

Rekryti Förmedling är en oberoende branschförmedling för företag inom personalrelaterade uppdrag och tjänster. Rekryti samlar och utvärderar företag inom rekrytering, bemanning och omställning. Här finns omdömen och ranking över kund- och kadidatutlåtanden samt ett register över rekryterings- och bemanningsföretagens upptagningsområde och inriktning. Rekryti samlar arbetsmarknadens aktörer för personrelaterade tjänster, uppdrag och produkter för att beställare ska få en överblick över möjligheter och utbud.

Certifierad och rekommenderad  av Rekryti
Ramavtalsleverantör till SINFRA.
Vi hjälper er med konsultuthyrning och rekrytering.
Låt oss höras och prata mer.
kontakta oss
© ANDARA GROUP AB 2021
INTEGRITETSPOLICY