Vi jobbar med konsultuthyrning och rekrytering i Stockholm

Specialiserade inom ekonomi, administration, HR/lön, inköp/order och marknad.

Ett rekryteringföretag med erfarenhet

Vår målsättning är att alla kandidater får en bra upplevelse av kundföretaget och hela rekryteringsprocessen. Vi är flexibla och anpassar oss efter våra kunders önskemål, oberoende om de är i behov av rekrytering eller konsultuthyrning. Vi erbjuder konsultuthyrning och rekrytering inom ekonomi, HR, lön, marknad, administration med flera.

Linda Gadd | VD & Rekryteringsspecialist
Mobil: 0720-199 209
E-post: linda.gadd@andaragroup.se

Linda Gadd, Rekryteringsspecialist

Vi jobbar med fördomsfri rekrytering

På Andara Rekrytering anser vi att människor med olika erfarenheter, kompetens och bakgrund är en avgörande faktor för våra kunders framgång. Vi arbetar aktivt med att skapa ett inkluderande arbetsklimat där alla kan bidra med sin fulla potential.

Claudia Klingsell | Rekryteringsspecialist
Mobil: 076-800 70 01
E-post: claudia.klingsell@andaragroup.se

Affärsområden

Rekrytering

Rekrytering

Rekrytering av personal på alla nivåer inom ekonomi, administration, marknad, skola och vården. I rekryteringsprocessen hjälper vi dig från ax till limpa med att få fram rätt kandidater.

Konsultuthyrning-bemanning

Konsultuthyrning

Vi har en stor kandidatbas och hyr ut personal främst inom ekonomi och administration. Hyr in personal av oss på både lång eller kort period. Vi tar fullt ansvar och ni anställer när och om ni vill.

Jobbcoachning

Personalomställning

Står ni inför förändringar i organisationen? Kanske varsel och uppsägningar? Vi hjälper företag med råd och stöd i processen, jobbcoachning och att hitta nya jobb till varslad personal.

Några av våra kunder

Certifierad och rekommenderad  av Rekryti

Rekommenderat kompetensföretag

Rekryti Förmedling är en oberoende branschförmedling för företag inom personalrelaterade uppdrag och tjänster. Rekryti samlar och utvärderar företag inom rekrytering, bemanning och omställning. Här finns omdömen och ranking över kund- och kadidatutlåtanden samt ett register över rekryterings- och bemanningsföretagens upptagningsområde och inriktning. Rekryti samlar arbetsmarknadens aktörer för personrelaterade tjänster, uppdrag och produkter för att beställare ska få en överblick över möjligheter och utbud.

Ramavtalsleverantör till SINFRA.

Ramavtalsleverantör till SINFRA

Från den 15 juni 2021 är vi på Andara Group stolt ramavtalsleverantör till SINFRA´s medlemmar över hela landet. Ramavtalsområdet avser bemanningstjänster inom administration, ekonomi, fastighet, HR, IT, kommunikation, support samt roller såsom tekniker, interimschefer och specialister. Sinfra´s medlemmar har möjlighet att avropa på dessa tjänster under en kortare eller längre tidsperiod.

Andara Konsultuthyrning & Rekrytering
© ANDARA GROUP AB 2022
INTEGRITETSPOLICY