/* Upsales tracking code */

Auktoriserad bemanningstjänst - en kvalitetsstämpel

18/3/2023

Auktoriserad bemanningstjänst - en kvalitetsstämpel

Anlitar ni bemanningsföretag? Se till att ni använder en auktoriserad verksamhet som har koll på regler och lagar – och erbjuder schyssta villkor till sina anställda. 

Bemanningsföretag kan bli auktoriserade enligt särskilda, ganska stränga, kriterier via Kompetensföretagen. Auktoriseringen gör att du som kund kan vara säker på att företaget är en seriös aktör inom branschen. Granskningen av företaget sker årligen.

Varför välja ett auktoriserat företag?

Kort sagt så är det ett enkelt sätt att slippa onödig huvudvärk. Du förenklar din vardag och ser till att ditt företag köper tjänsten under trygga och säkra former. Det är en kvalitetskontroll som uppskattas i flera led. Ett seriöst ställningstagande som stärker det egna varumärket gentemot era kunder. 

Schyssta villkor 

En auktorisering innebär att du kan vara säker på att företaget du anlitar är införstått med relevanta lagar och regler inom branschen och att personalen har bra villkor och marknadsmässiga löner. Du vet också att företaget har en ordnad ekonomi som granskas av en revisor. 

Hur fungerar en auktorisering?

Som medlemmar i Kompetensföretagen får bemanningsföretagen varje år erbjudande om auktorisering. Granskningen sker i auktorisationsnämnden och därefter beslutar Kompetensföretagens styrelse om auktorisation.

Vi på Andara Group vet att förtroende är något man förtjänar och då är det en självklarhet att låta sig granskas. Så att du som kund vet att oss kan man lita på. Hör av dig så hjälper vi dig med din bemanning!

No items found.
Hur kan vi hjälpa dig?