/* Upsales tracking code */

Ibland har man tur!

30/1/2023

Ibland har man tur!

Kalle Roos heter jag och jag arbetar som försäljningschef på Andara Group.

I onsdags förra veckan satt jag på Arlanda och väntade på flyget. Jag skulle träffa en av våra kunder i Göteborg och diskutera deras kommande behov av rekryterings- och bemanningstjänster. Då ringer telefonen och en av våra återkommande kunder i Stockholm behövde snabb hjälp med att hyra en redovisningsekonom på grund av ett hastigt sjukdomsfall.

Jag kastade mig på luren och ringde min kollega Ellinore som för några dagar sedan hade träffat en kvalificerad redovisningsekonom som var ledig för nytt uppdrag. Samma dag träffade kunden vår kandidat och bestämde sig direkt för att han var rätt person på uppdraget. Vår kandidat tackade ja och började sitt nya uppdrag dagen efter.

Det blev många telefonsamtal fram och tillbaka innan allt var klart och givetvis missade jag Göteborgsflyget. När jag skulle ringa min kund i Göteborg och berätta att jag var försenad upptäckte jag att jag missat ett SMS från Göteborgskunden som berättade att hon var sjuk och undrar om vi kunde ses nästa vecka i stället…

No items found.
Hur kan vi hjälpa dig?