/* Upsales tracking code */ /* Cookieconsent */

Nu söker vi en försäljningsansvarig

14/1/2022

Vi på Andara Konsultuthyrning & Rekrytering har inlett en stark tillväxtresa och målet är att kraftigt öka vår omsättning inom några år. En förutsättning för detta är en engagerad och kompetent säljfunktion som leds av en erfaren Försäljningschef. Detta är en helt ny tjänst hos och därför har du stora möjligheter att själv utforma och skapa din egen roll.

Du blir självklart en nyckelperson hos oss och ingår i vår ledningsgrupp. Vi utgår från att du har entreprenörens alla positiva egenskaper och att du framför allt gillar att bygga och skapa.

I arbetet som försäljningschef har du ansvar för Andaras nykundsbearbetning och även för utveckling av bolagets befintliga kunder.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är ambitiös, resultatinriktad och som är van att arbeta mot högt uppsatta mål. Du har flera års erfarenhet med mycket goda resultat av försäljning inom B2B.

Arbetsuppgifterna inkluderar kundbesök, offertarbete, proaktiv bearbetning och uppföljning. Du har ansvar för att identifiera möjligheter och behov hos kunden med syfte att utveckla affärerna, försäljningen och samarbetet. Du arbetar proaktivt och skapar mervärde för kunderna genom att bygga och utveckla goda kundkontakter. Dina kunddialoger präglas av förtroendeingivande och långsiktiga relationer. Försäljningscyklarna är olika långa vilket ställer krav på förståelsen för kundens verksamhet och din egen uthållighet.


Läs mer och ansök här.


No items found.