/* Upsales tracking code */
ANDARA PROFESSIONALS

Konsultuthyrning inom Andara Professionals

– för tillfälliga behov under korta eller långa perioder.

Våra konsulter är erfarna specialister

Vi är ett auktoriserat kompetensföretag i Stockholm med tjänster inom rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och redovisning. Vi på Andara har lång erfarenhet av och vill gärna bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Hos oss får du snabb och personlig service inom konsultuthyrning och rekrytering. Tveka inte att höra av dig till mig när du behöver hjälp med rekrytering eller av att hyra in personal. Jag berättar gärna mera om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Välkommen att kontakta mig på
mobil: 073 – 7290361,
växel 08-24 90 80
eller mejl ellinore.pereria@andaragroup.se

Du kan även fylla i formuläret nedan så hör vi av oss direkt!

Vi hyr ut konsulter med bred erfarenhet och kompetens

Behovet av medarbetare kan snabbt förändras. Våra konsulter är välutbildade, engagerade och pålitliga med bred erfarenhet från olika typer av företag och branscher. Vi hjälper dig med rätt person på rätt plats inom 5 arbetsdagar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har självklart kollektivavtal och relevanta försäkringar för våra medarbetare.

Hur vi uppenbarar potentialen

Om vår konsultuthyrning inom Andara Professionals

Professionals är ett mångsidigt område med en rad olika yrkesroller. Men de är alla vitala för att ditt företag skall fungera och vara lönsamt

Att rekrytera och bemanna inom Andara Professionals:

Alla vi som arbetar med rekrytering och bemanning inom Andara Professionals är specialister med lång erfarenhet från bemanningsbranschen. Vår specifika erfarenhet gör att vi har en djup förståelse för dina behov och vilka utmaningar du står inför. Vi har en omfattande kandidatbas och ett stort nätverk i branschen. Våra kunder är allt från börsnoterade globala storbolag till lokala småföretag. Inom såväl privat som offentlig sektor.

Tjänster vi tillsätter inom Andara Professionals:

Vi är personliga

Oavsett om du är kund, jobbsökare eller medarbetare ser vi individen och har tid att lyssna. Vi värdesätter en närvaro ute hos våra uppdragsgivare och medarbetare, och vi vet att de gör detsamma. Det här är en av de främsta anledningarna till vår framgång.

Vi är engagerade

Vi är lika engagerade oavsett om det gäller våra medarbetare, kunder eller kandidater. Utmaningar där vår expertis och erfarenhet kan användas till att skapa långsiktiga relationer är något som driver oss. Vi är inte nöjda förrän du nått framgång

Vi är professionella

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag vilket bland annat innebär att vi har kollektivavtal. Med väl utarbetade processer inom rekrytering och bemanning kan vi alltid garantera ett professionellt bemötande och utfört arbete.

Vi är serviceinriktade

Vi är lättillgängliga och har ett flexibelt arbetssätt där vi skräddarsyr våra lösningar utifrån dig och dina önskemål. Det viktigaste för oss är att din upplevelse av oss ska vara positiv och att du ska känna att du valt rätt bemannings- och rekryteringsföretag.