/* Upsales tracking code */

Kandidat listan

Hur många når du i ditt nätverk?

Vi har nästan 40 000 kandidater i vår databas som löpande får information om de lediga jobb eller konsultuppdrag vi har. Ofta har vi många spännande kandidater i pipeline från nyligen avslutade rekryterings och bemanningsuppdrag.
Det ger oss en fin möjlighet att kunna erbjuda dig en lista med kandidater för att se om vi kan matcha någon av dina kommande rekryteringar.

Linda Gadd
VD Andara Group

Beställ kandidat listan

Du får listan helt gratis och behöver inte signa upp på något alls. Kryssa i inom vilka specialistområden du vill få kandidater inom, du kan också kommentera om du söker någon specifik roll som till exempel redovisningsekonom i Stockholm.

Tack för din beställning!
Fyll i nödvändiga fält.

Våra specialistområden

Ellinore i samtal

Economy

Oavsett om du behöver hyra eller rekrytera en CFO, en redovisningsekonom, en lönespecialist, en ekonomiassistent eller någon annan tjänst inom ekonomiområdet så hjälper vi dig snabbt och med hög kvalitet. Klicka här så kan du se alla tjänster vi erbjuder inom ekonomiområdet!
Ekonomi

Mer om Economy
Hyrköp - ett tryggare sätt att rekrytera

Executive

Andara Executive arbetar med att hjälpa våra kunder att hitta rätt chefer, ledare och nyckel-medarbetare. Vi hjälper dig att hitta VD, CFO, COO, marknadschefer, försäljnings-chefer, HR-chefer och specialister som till exempel controllers och många andra.

Mer om EXECUTIVE