/* Upsales tracking code */ /* Cookieconsent */
ANDARA PROFESSIONALS

Bemanning inom administration

–  för tillfälliga behov under korta eller långa perioder.

Rätt konsult på rätt plats inom 5 arbetsdagar

Vi är ett auktoriserat kompetensföretag i Stockholm med tjänster inom rekrytering och konsultuthyrning. Vi på Andara har lång erfarenhet av och vill gärna bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Hos oss får du snabb och personlig service inom konsultuthyrning och rekrytering.

Sofie Jansson | Rekryterare
Mobil: 0707-613 305
E-post: sofie.jansson@andaragroup.se

Claudia-Rekryteringsspecialist

Vi hyr ut administratörer med breda erfarenheter

Behovet av medarbetare kan snabbt förändras. Våra konsulter är välutbildade, engagerade och pålitliga med bred erfarenhet från olika typer av företag och branscher. Vi hjälper dig med rätt person på rätt plats inom 5 arbetsdagar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har självklart kollektivavtal och relevanta försäkringar för våra medarbetare.

Vi hyr ut erfarna och drivna säljare

Om vår konsultuthyrning inom administration

Vi har en bred kompetenskarta och ett stort rekryteringsområde. Med vår kvalitetssäkrade lösning hjälper vi dig med allt från assistenter och administratörer till chefssekreterare och projektledare. Vi är specialister på specialister inom Administration helt enkelt.

Att rekrytera och bemanna inom Administration:

Vår framgång bygger på vår långa erfarenhet inom området och vårt breda kontaktnät bland både kunder och kandidater. Vi har mycket god förståelse för dina olika behov och kan med god precision erbjuda dig rätt person för rätt uppdrag. Oavsett nivå och kvalifikationskrav. Vi ser till att du blir nöjd.

Vi som rekryterar och bemannar inom Administration följer Andaras processer och policys. Det gör att vi kan garantera kvalitet i alla led. Tillsammans med vårt personliga engagemang är vi säkra på att vi kan generera ett adderat värde till just er verksamhet.

Tjänster vi tillsätter inom Administration:

 • Administrativ chef
 • Administratör
 • Executive assistant
 • Gruppchef / Teamledare
 • Handläggare
 • Kontorsassistent
 • Kundtjänstmedarbetare
 • Ledningsassistent
 • Office manager
 • Projektkoordinator
 • Projektledare
 • VD-assistent

Vi är personliga

Oavsett om du är kund, jobbsökare eller medarbetare ser vi individen och har tid att lyssna. Vi värdesätter en närvaro ute hos våra uppdragsgivare och medarbetare, och vi vet att de gör detsamma. Det här är en av de främsta anledningarna till vår framgång.

Vi är engagerade

Vi är lika engagerade oavsett om det gäller våra medarbetare, kunder eller kandidater. Utmaningar där vår expertis och erfarenhet kan användas till att skapa långsiktiga relationer är något som driver oss. Vi är inte nöjda förrän du nått framgång

Vi är professionella

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag vilket bland annat innebär att vi har kollektivavtal. Med väl utarbetade processer inom rekrytering och bemanning kan vi alltid garantera ett professionellt bemötande och utfört arbete.

Vi är serviceinriktade

Vi är lättillgängliga och har ett flexibelt arbetssätt där vi skräddarsyr våra lösningar utifrån dig och dina önskemål. Det viktigaste för oss är att din upplevelse av oss ska vara positiv och att du ska känna att du valt rätt bemannings- och rekryteringsföretag.