/* Upsales tracking code */
ANDARA PROFESSIONALS

Personal inom kundtjänst

– för tillfälliga behov under korta eller långa perioder.

Konsultuthyrning och rekrytering inom kundtjänst

Vi är ett auktoriserat kompetensföretag i Stockholm med tjänster inom rekrytering och konsultuthyrning. Vi på Andara har lång erfarenhet av och vill gärna bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Hos oss får du snabb och personlig service när du behöver hjälp med dina rekryteringar.

Ellinore Pereria| Konsultchef
Mobil: 073-7290361
Växel: 08-24 90 80
ellinore.pereria@andaragroup.se

Claudia-Rekryteringsspecialist

Våra konsulter är specialister inom kundservice

Behovet av medarbetare kan snabbt förändras. Våra konsulter är välutbildade, engagerade och pålitliga med bred erfarenhet från olika typer av företag och branscher. Vi hjälper dig med rätt person på rätt plats inom 5 arbetsdagar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har självklart kollektivavtal och relevanta försäkringar för våra medarbetare.

Vi hyr ut erfarna och drivna säljare

Om bemanning och rekrytering av personal inom kundtjänst

Vi har medarbetarna som hjälper er att skapa tillväxt och nöjda kunder.

Våra konsulter inom kundtjänst hjälper din verksamhet att växa. Oavsett om ni är ett mindre team eller ett stort callcenter som behöver förstärka ert team med säljare, innesäljare, besöksbokare eller kundtjänstkollega så säkerställer Andaras urvalsprocess rätt konsult till rätt uppdrag. Vi tillsätter löpande personal med erfarenhet av kundansvar, orderadministration, säljsupport, produktdemonstration eller butiksarbete.

Tjänster inom kundtjänst som vi tillsätter:

  • Callcenterpersonal
  • Kundtjänstmedarbetare
  • Säljsupport
  • Innesäljare
  • Besöksbokare
  • Butiksmedarbetare
  • Produktdemonstratörer

Vi är personliga

Oavsett om du är kund, jobbsökare eller medarbetare ser vi individen och har tid att lyssna. Vi värdesätter en närvaro ute hos våra uppdragsgivare och medarbetare, och vi vet att de gör detsamma. Det här är en av de främsta anledningarna till vår framgång.

Vi är engagerade

Vi är lika engagerade oavsett om det gäller våra medarbetare, kunder eller kandidater. Utmaningar där vår expertis och erfarenhet kan användas till att skapa långsiktiga relationer är något som driver oss. Vi är inte nöjda förrän du nått framgång

Vi är professionella

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag vilket bland annat innebär att vi har kollektivavtal. Med väl utarbetade processer inom rekrytering och bemanning kan vi alltid garantera ett professionellt bemötande och utfört arbete.

Vi är serviceinriktade

Vi är lättillgängliga och har ett flexibelt arbetssätt där vi skräddarsyr våra lösningar utifrån dig och dina önskemål. Det viktigaste för oss är att din upplevelse av oss ska vara positiv och att du ska känna att du valt rätt bemannings- och rekryteringsföretag.