/* Upsales tracking code */
ANDARA PROFESSIONALS

Bemanning inom reception

– för tillfälliga behov under korta eller långa perioder.

Vi hjälper dig med kompetenta och trevliga receptionister

Vi är ett auktoriserat kompetensföretag i Stockholm med tjänster inom rekrytering och konsultuthyrning. Vi på Andara har lång erfarenhet av och vill gärna bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Hos oss får du snabb och personlig service när du behöver hjälp med dina rekryteringar.

Sofie Jansson | Rekryterare
Mobil: 0707-613 305
E-post: sofie.jansson@andaragroup.se

Claudia-Rekryteringsspecialist

Våra konsulter har breda erfarenheter

Behovet av medarbetare kan snabbt förändras. Våra konsulter är välutbildade, engagerade och pålitliga med bred erfarenhet från olika typer av företag och branscher. Vi hjälper dig med rätt person på rätt plats inom 5 arbetsdagar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har självklart kollektivavtal och relevanta försäkringar för våra medarbetare.

Våra konsulter har breda erfarenheter

Om vår bemanning inom reception

Receptionister är mycket mer än bara de som tar han om kunder, de är också ansiktet utåt för ditt företag. Våra receptionister arbetar på allt från hotell till konferensanläggningar och kunderna kan vara allt från kommuner, landsting till kommersiella företag och organisationer. Våra receptionister är serviceinriktade, lyhörda och flexibla eftersom de ställs inför en rad olika arbetsuppgifter.

Exempel på uppgifter våra konsulter kan hjälpa till med:

  • Ansvarar för och bemannar växelfunktioner
  • Organiserar leveranser
  • Beställningar
  • Ansvarar för konferenser och event

Vi är personliga

Oavsett om du är kund, jobbsökare eller medarbetare ser vi individen och har tid att lyssna. Vi värdesätter en närvaro ute hos våra uppdragsgivare och medarbetare, och vi vet att de gör detsamma. Det här är en av de främsta anledningarna till vår framgång.

Vi är engagerade

Vi är lika engagerade oavsett om det gäller våra medarbetare, kunder eller kandidater. Utmaningar där vår expertis och erfarenhet kan användas till att skapa långsiktiga relationer är något som driver oss. Vi är inte nöjda förrän du nått framgång

Vi är professionella

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag vilket bland annat innebär att vi har kollektivavtal. Med väl utarbetade processer inom rekrytering och bemanning kan vi alltid garantera ett professionellt bemötande och utfört arbete.

Vi är serviceinriktade

Vi är lättillgängliga och har ett flexibelt arbetssätt där vi skräddarsyr våra lösningar utifrån dig och dina önskemål. Det viktigaste för oss är att din upplevelse av oss ska vara positiv och att du ska känna att du valt rätt bemannings- och rekryteringsföretag.