/* Upsales tracking code */ /* Cookieconsent */

Konsultuthyrning & Bemanning

Våra konsulter har erfarenhet och stor kompetens.

Våra konsulter har breda erfarenheter

Söker du en enskild medarbetare eller flera? Vi har en stor kandidatbas och kan snabbt hjälpa dig få fram kompetent personal, för kortare eller längre perioder. Våra konsulter är noggrant utvalda, både vad gäller kvalifikationer, erfarenhet som social kompetens. Hör av dig till oss när du behöver hyra in personal. Vi hjälper dig med rätt konsult inom 5 arbetsdagar.

Sofie Jansson| Rekryterare
Mobil: 0707-613 305
E-post: sofie.jansson@andaragroup.se

Claudia-Rekryteringsspecialist

Konsultuthyrning

I dagens konkurrensintensiva arbetsmarknad är det viktigt för företag att vara flexibla och effektiva när det kommer till hanteringen av sin personal. En alltmer populär lösning på detta problem är att anlita ett bemanningsföretag för att få tillgång till extra resurser när det behövs. Genom att samarbeta med ett bemanningsföretag får företag möjligheten att snabbt och smidigt rekrytera kompetent personal för korta eller längre perioder.

Bemanning är en term som används för att beskriva processen att tillsätta eller anställa på tillfällig basis. Det kan handla om allt från att täcka en kortvarig vakans till att bemanna ett helt projektteam under en viss period. Att anlita ett bemanningsföretag är ett strategiskt val för företag som behöver snabbt kunna skalas upp eller ned beroende på efterfrågan.

Ett bemanningsföretag fungerar som en mellanhand mellan företag och arbetstagare. De erbjuder en pool av kvalificerade kandidater inom olika branscher och kan snabbt matcha rätt person till rätt uppdrag. Genom att använda ett bemanningsföretag kan företag spara tid och resurser som annars skulle gå åt till att hantera rekryteringsprocessen internt.

Fördelen med att använda sig av bemanning är att företag kan få tillgång till arbetskraft på kort varsel, utan att behöva inleda en lång och kostsam rekryteringsprocess. Genom konsultuthyrning kan företag dra nytta av de växlande arbetsbelastningarna och undvika onödig överbelastning eller underutnyttjande av personalstyrkan.

Boka möte direkt!

Vill du veta mer om våra tjänster inom rekrytering, bemanning och interim? Via vår self service kan du enkelt boka ett möte – fysiskt eller digitalt – direkt. Du når oss även på  08-24 90 80. Vi ser fram emot att höra från dig!

Boka Möte Här!

Våra specialistområden

Bild på konsult inom ekonomi
Andara Economy Logo

Economy

Oavsett om du behöver hyra eller rekrytera en CFO, en redovisningsekonom, en lönespecialist, en ekonomiassistent eller någon annan tjänst inom ekonomiområdet så hjälper vi dig snabbt och med hög kvalitet. Klicka här så kan du se alla tjänster vi erbjuder inom ekonomiområdet!
Ekonomi