/* Upsales tracking code */ /* Cookieconsent */

Rekrytering

Vi hjälper till med rätt matchning för era rekryteringsbehov.

Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen

Vi som rekryteringsbolag är experter på rekrytering och har många lyckade rekryteringar bakom oss. Vi sköter hela rekryteringsprocessen från kravprofil, urval, intervjuer och tester fram till presentation av slutkandidater. Vi jobbar med kompetensbaserad rekrytering och använder oss av flera olika verktyg för att hitta rätt kandidater och vi är certifierade testledare i personlighets- och färdighetstest via TalentQ.

kompetensbaserad rekrytering
Konsult, chef och specialist rekrytering

Hur vi uppenbarar potentialen

Vår rekryteringsprocess är enkel och effektiv och den utgår från ordet ”POTENTIAL”.
Genom att lära känna ditt företag, er verksamhet och kultur, skapar vi oss en god bild av era behov och vilken potential rätt person skulle innebära för er. Sedan gör vi det omvända för kandidaterna.
Frågan vi alltid ställer oss är; Vilken av våra kandidater har störst potential att lyckas hos er? Det kallar vi för att uppenbara potentialen.

hjälp med rekrytering

När du behöver hjälp med chefsrekrytering

Att rekrytera rätt chef eller specialist till rätt plats är en av de viktigaste nycklarna till framgång och lönsamhet. Företag och organisationer världen över är väl medvetna om hur svårt det är att lyckas med att hitta rätt personer till ledande befattningar. Den stora andelen misslyckade rekryteringar chefer som sker är alarmerande.

chefsrekrytering
executive rekrytering

HyrKöp - Ett tryggare sätt att rekrytera

Att hyra först och rekrytera senare är ett tryggt sätt att rekrytera. Du slipper risken med provanställning av en ny medarbetare och vad det innebär. Under första sex månaderna är kandidaten anställd av oss och vi tar fullt ansvar. Du får en trygg rekrytering genom att hyra in en konsult, utvärdera och anställa, om och när det passar er. Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Chefsrekrytering

Hjälp med rekrytering av chefer

Vårt rekryteringsföretag specialiserar sig på rekrytering av chefer, chefsrekrytering och har stor erfarenhet av att hjälpa företag att hitta rätt chefer och specialister. Vi förstår vikten av att hitta rätt person eller konsult som kan driva företaget framåt och vi har ett brett nätverk av kvalificerade kandidater inom olika branscher.

Vi är ett rekryteringsbolag som arbetar med en professionell och strukturerad rekryteringsprocess för att säkerställa att vi hittar den bästa kandidaten för varje uppdrag. Vi gör en noggrann analys av företagets behov och förväntningar för att kunna matcha rätt person med rätt kompetens och erfarenhet. Våra rekryterare, chefsrekryterare, har gedigen kunskap inom chefsrekrytering och är väl bekanta med branschens krav och utmaningar.

Vårt mål är att underlätta rekryteringsprocessen för våra kunder och att hitta personer som kan göra skillnad i deras organisation. Med vår hjälp kan ni vara säkra på att ni träffar de mest lämpliga kandidaterna och att ni får en professionell och effektiv rekryteringsprocess.

Boka möte direkt!

Vill du veta mer om våra tjänster inom rekrytering, bemanning och interim? Via vår self service kan du enkelt boka ett möte – fysiskt eller digitalt – direkt. Du når oss även på  08-24 90 80. Vi ser fram emot att höra från dig!

Boka Möte Här!