/* Upsales tracking code */

Rekrytering

Vi hjälper till med rätt matchning för era rekryteringsbehov.

Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen

Vi är experter på rekrytering och har många lyckade rekryteringar bakom oss. Vi sköter hela rekryteringsprocessen från kravprofil, urval, intervjuer och tester fram till presentation av slutkandidater. Vi jobbar med kompetensbaserad rekrytering och använder oss av flera olika verktyg för att hitta rätt kandidater och vi är certifierade testledare i personlighets- och färdighetstest via TalentQ.

kompetensbaserad rekrytering

Hur vi uppenbarar potentialen

Vår rekryteringsprocess är enkel och effektiv och den utgår från ordet ”POTENTIAL”.
Genom att lära känna ditt företag, er verksamhet och kultur, skapar vi oss en god bild av era behov och vilken potential rätt person skulle innebära för er. Sedan gör vi det omvända för kandidaterna.
Frågan vi alltid ställer oss är; Vilken av våra kandidater har störst potential att lyckas hos er? Det kallar vi för att uppenbara potentialen.

Hur vi uppenbarar potentialen

När du behöver hjälp med chefsrekrytering

Att rekrytera rätt chef eller specialist till rätt plats är en av de viktigaste nycklarna till framgång och lönsamhet. Företag och organisationer världen över är väl medvetna om hur svårt det är att lyckas med att hitta rätt personer till ledande befattningar. Den stora andelen misslyckade rekryteringar som sker är alarmerande.

chefsrekrytering
Hjälp med chefsrekrytering

HyrKöp - Ett tryggare sätt att rekrytera

Att hyra först och rekrytera senare är ett tryggt sätt att rekrytera. Du slipper risken med provanställning av en ny medarbetare och vad det innebär. Under första sex månaderna är kandidaten anställd av oss och vi tar fullt ansvar. Du får en trygg rekrytering genom att hyra in en konsult, utvärdera och anställa, om och när det passar er. Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Hyrköp - ett tryggare sätt att rekrytera
Hur kan vi hjälpa dig?