/* Upsales tracking code */

Teckna partneravtal med oss!

Det gör inte bara kundens arbete effektivare utan vi har även tiden att verkligen få in rätt personer på rätt plats och utan att stressa.

Teckna lönsamt partneravtal med oss på Andara Group!

De kunder som har ett partneravtal hos oss på Andara Group har vi lärt känna på djupet. Vi har ett tätt samarbete där vi exempelvis vet när deras högsäsong är och kan på så sätt ha framförhållning och påbörja rekryteringsarbetet mycket tidigare för att kunna leverera personerna på plats snabbare. Vi vet också vilka kompetenser våra partneravtalskunder behöver och kan hålla utkik efter lämpliga kandidater. Det gör inte bara kundens arbete effektivare utan vi har även tiden att verkligen få in rätt personer på rätt plats och utan att stressa. En win-win-situation helt enkelt!

Välkommen att kontakta mig!
Du når mig på mobil 0720 - 19 92 09, växel 08 – 24 90 eller mejl linda.gadd@andaragroup.se

Linda Gadd

15 starka anledningar att teckna partneravtal med oss!

 1. Du blir nyckelkund hos oss: När du tecknar partneravtal med oss får du förtur i alla situationer. VI betjänar våra partneravtalskunder med framförhållning och först av alla. 
 2. Du får en särskilt utsedd konsultchef: Du får en dedikerad konsultchef som lär känna ditt företag/organisation, er företagskultur, era säsongsvariationer och som vet vilka olika kompetenser ni söker.
 3. Tids- och resursbesparing: Ett partneravtal med oss ger dig snabbhet och flexibilitet i att anpassa personalbehovet till verksamhetens förändringar eftersom du kan avropa personal från oss på Andara Group när du behöver.
 4. Flexibilitet och tillgänglighet: Ett partneravtal med oss på Andara Group ger dig tillgång till kvalificerad och specialiserad personal vid t ex arbetstoppar, sjukfrånvaro eller planerade ledigheter. Du får tillgång till medarbetare som vi intervjuat, testat och rekryterat.
 5. Kvalitetssäkring: Du kan vara trygg med att vi på Andara Group har genomgått en noggrann granskning och uppfyller de krav som ställs i partneravtalet. Vi ansvarar också för konsultens anställningsförhållanden, lön, försäkringar etc. Vi på Andara Group följer upp konsultens arbetsinsats och samarbetar nära med dig som kund för att säkerställa kvaliteten i uppdraget.
 6. Relation och dialog: Med ett partneravtal kan du som kund tillsammans med oss på Andara Group bygga upp en långsiktig relation och dialog som gynnar båda parter. Vi som leverantör får möjlighet kan lära känna kundens verksamhet, kultur och behov och därmed kan därmed erbjuda bättre lösningar och service.
 7. Lägre kostnader: Ett partneravtal med oss ger dig lägre kostnader än om du rekryterar personal själv eftersom du bara betalar för den tid som de inhyrda medarbetarna arbetar och slipper kostnader för annonsering, urval och introduktion.
 8. Snabb och effektiv rekrytering: Vi på Andara Group hjälper löpande till med att hitta och rekrytera kvalificerade kandidater till ditt företag/organisation snabbt och effektivt.
 9. Flexibilitet: När du har ett partneravtal med oss på Andara Group har du möjlighet att snabbt anställa personal vid behov och samtidigt undvika onödiga kostnader vid tider med låg belastning.
 10. Expertis: Vi på Andara Group har en bred erfarenhet av rekrytering, arbetsrättsliga frågor och bemanningslösningar, vilket kan vara till stor hjälp när man söker personal för våra partneravtalskunder.
 11. Värdefulla kontakter: Vårt nätverk av kandidater och företag kan ge möjlighet till nya affärsmöjligheter och kontakter.
 12. Samverkansmöjligheter: Ett partneravtal med oss på Andara Group ger möjlighet till utbyte av erfarenheter och kunskap mellan oss och kundföretaget, vilket kan leda till ökad samverkan.
 13. Ökad produktivitet: Vi hjälper till att snabbt fylla på personalbehov vilket ökar produktiviteten i kundföretaget.
 14. Ökad kvalitet: Med hjälp av oss på Andara Group kan våra partneravtalskunder snabbare hitta kvalificerad personal som matchar arbetsuppgifterna och öka chanserna för en lyckad anställning.
 15. Riskhantering: Vi på Andara Group tar på oss en del av riskerna som är förknippade med att rekrytera ny personal och vi kan hjälpa till att minimera arbetsrättsliga risker.
Hur kan vi hjälpa dig?