/* Upsales tracking code */

Andara Chefsrekrytering

Vi har lång erfarenhet av att rekrytera chefer och specialister till ledande positioner.

Vi hjälper dig att rekrytera rätt chef och specialist

Vi har länge arbetat fokuserat med att förstå, utveckla och attrahera marknadens bästa chefer och specialister. Vi vet att det framför allt är svårt att hitta kandidater inom ledarskap eller specialister med rätt kompetens.

Sekretess och strikt konfidentiell behandling
Andara Executive garanterar alltid högsta sekretess och strikt konfidentiell behandling gentemot alla kunder och kandidater.

Lilian Norin | Rekryteringsspecialist
Mobil: 0708-57 11 51
E-post: lilian.norin@andaragroup.se

Lilian - Andara Rekrytering & Konsultuthyrning

Vi hjälper dig att rekrytera rätt chef och specialist

Vi har länge arbetat fokuserat med att förstå, utveckla och attrahera marknadens bästa chefer och specialister. Vi vet att det framför allt är svårt att hitta kandidater inom ledarskap eller specialister med rätt kompetens. Det är tidskrävande och kan ibland kännas som ett klurigt detektivarbete. Man vet ofta vad man behöver nu, men det kan ibland vara svårt att veta vad man behöver framåt. Är det möjligt att växa in i rollen eller måste man kunna allting från första dagen? Måste man ha erfarenhet från samma bransch, eller kan det till och med vara en fördel att man inte har det? Frågorna är många, vilket vi förstår, och det är bara en av delarna vi stöttar er med.

Rekrytering och konsultuthyrning av chefer och specialister

När vi annonserar når vi Sveriges största nätverk av chefer och ledare, men självklart vet vi också att vi inte endast kan förlita oss på annonsering för att hitta rätt kandidater för just dig. Detta skapar bästa möjliga förutsättningar för att du skall känna dig trygg i att vi håller det vi lovar. Vi är passionerade, engagerade och nyfikna och vill alltid lära oss mer. Vi vill på riktigt förstå er verksamhet, kultur, gruppdynamik, era utmaningar men också den kompetens ni behöver – så sannolikheten att vi ställer många frågor är stor. Med ett genuint intresse för människor, verksamhetsutveckling och ledarskap kan vi garantera en ökad förståelse för vilken typ av specialist eller chef som behövs för att kunna driva din organisation framåt. När du anlitar oss får du en partner som bär ert varumärke med stolthet ut mot marknaden.

Boka möte direkt!

Vill du veta mer om våra tjänster inom rekrytering, bemanning och interim? Via vår self service kan du enkelt boka ett möte – fysiskt eller digitalt – direkt. Du når oss även på  08-24 90 80. Vi ser fram emot att höra från dig!

Boka Möte Här!